Nieuwsbrief 15/03/2019

Opendeurdag zaterdag 16/03

Ben je op zoek naar een aantal prentenboeken voor jouw kleine spruit? Of ben je zwanger en ben je nog op zoek naar enkele spullen?

Of …. ?

Kom gezellig rondsnuisteren bij onze 18 standhouders en ga op zoek naar datgene wat je leuk vindt.

De kinderen kunnen deelnemen aan een fotozoektocht en kunnen spelen in een aantal speelhoeken.

Er worden ook rondleidingen gegeven in onze school.

Tijdens je bezoek kan je genieten in de cafetaria, georganiseerd door het oudercomité van onze school, van een tas koffie of iets fris.

Alle bezoekers genieten van een GRATIS pannenkoek!

Daarnaast werken we ook voor het eerste jaar samen met de weggeefwinkel ‘Veur Niet’ uit Lokeren (https://weggeefwinkelveurniet.yolasite.com/).

Spullen die je niet meer nodig hebt én nog bruikbaar zijn, worden aan deze organisatie geschonken. Maandag wordt alles opgehaald.

Een school met een verhaal – Nascholing

Op maandagvoormiddag zijn juf Amber en juf Mieke op nascholing. ‘s Namiddags volgen juf Nancy en juf Annick deze sessie. Alle klassen worden opgevangen door juf Naomi en juf Liesbet.

Workshop 5L

Maandag 18/03 krijgen de leerlingen van 5L een workshop aangeboden rond ‘afval beheren’ en duurzaamheid.

De workshop wordt gegeven door mensen van GoodPlanet.

Dit is de uitgestelde workshop van vrijdag 15/03.

HUM-dag

Maandag en dinsdag komt een oud-leerlinge langs op onze school tijdens haar HUM-dag (Handen Uit de Mouwen). Zij zal een handje helpen in alle kleuterklassen.

Pedagogische studiedag

Woensdag is er geen school voor de kinderen want de leerkrachten zitten opnieuw aan de schoolbanken. Alhoewel de studiedag vooral buiten zal doorgaan. We leren hoe we onze buitenruimte educatief kunnen benutten.

Een school met een verhaal – Nascholing

Juf Veerle is donderdag  de hele dag afwezig wegens nascholing. Zij wordt vervangen door juf Maaike en directeur Wendy

Uitstap 2L

Vrijdag 22/03 gaan de kinderen van het 2de leerjaar op leeruitstap naar Degramec. Dit wordt zeker een leerrijke voormiddag.

Uitstap 1L

Op vrijdagnamiddag verkennen de leerlingen van het 1ste leerjaar de geitenboerderij in Lokeren. Dit wordt alvast boeiend!

Fijn weekend!

Directeur Wendy