Nieuwsbrief 26/04/2019

Schoolfeest

Zondag 05 mei 2019 gaat ons schoolfeest ‘Een school met een verhaal’ door.

We starten onze namiddag om 14.00 uur met prachtige optredens van alle kinderen van de school. Daarna is er nog heel wat animatie voor klein en groot. Voor, tijdens en na de optredens kunnen jullie genieten van verfrissingen en heel wat lekkernijen.

Er is nog steeds de mogelijkheid om één of meerdere prijzen te schenken. U kan ook een vrije bijdrage storten op onze schoolrekening.

Hartelijke dank hiervoor!

Tijdens ons schoolfeest verwachten zo’n duizend bezoekers die komen genieten van een mooi optreden van al onze kinderen.

Daarom zijn we op zoek naar heel wat helpende handen tijdens deze namiddag.

Wie wil er zondagnamiddag één uurtje (of meerdere uurtjes) helpen?

Op die manier kunnen we alles vlot laten verlopen!

Je kan nog steeds het invulbriefje afgeven of mailen naar directie@sintelooischool.be.

Personeelsvergadering lagere school

Op maandag 29 april om 16 uur gaat de PV door voor de leerkrachten van de lagere school.

Pensioen juf Annie

Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben van jullie kinderen (of van haarzelf?) werkt juf Annie dinsdag 30 april haar laatste uurtjes op de Sint-Elooischool. Vanaf 1 mei gaat zij op pensioen en telt alleen nog ‘niks moet en niksen mag’! Wij wensen haar en meester André een fijne tijd toe!

Juf Annick afwezig

Dinsdag 30 april is juf Annick de hele dag afwezig. Zij wordt vervangen door juf Liesbet.

Dag van de Arbeid

Woensdag 01 mei is er geen school wegens de ‘Dag van de Arbeid’.

Afwezigheid juf Nancy

Juf Nancy is donderdagvoomiddag afwezig. Zij wordt vervangen door juf Naomi.

Nieuwe leerkracht in de lagere school

Donderdag 2 mei start juf Yolien in de plaats van juf Annie. Juf Yolien zal ook halftijds bij ons werken. De uren worden wel enigszins anders ingevuld omdat zij ook nog op een andere school werkt.

Rapport

Op vrijdag 3 mei krijgen alle kinderen van de lagere school hun 4de rapport.

Schoolfeest

Op vrijdag tussen 16 en 17 uur zetten we met alle leerkrachten de tafels en stoelen klaar voor het schoolfeest van zondag.

Zijn er een aantal mama’s en papa’s die ons een handje willen helpen? Bedankt!