Naar de boerderij!

Op donderdag 3 oktober gingen we op bezoek naar de boerderij van de grootouders van Rutger.

Pepe haalde ons rond 9.00 op met de huifkar aan de schoolpoort. De paarden Tessa en Fleur trokken ons met gemak tot op de boerderij. Wat waren we onder de indruk van al die paardenkracht, het geklak van hun hoeven en hun rinkelende belletjes.

Op het erf viel er heel wat te beleven: in de stal tussen de koeien lopen, onze laarzen testen in de modder, de stal vegen met een wel heel speciale borstel, met de tractor meerijden en nog zoveel meer. We leerden ook veel bij over de verschillende machines en over de koeien.

Rond 10 uur werden we verwend door Rutgers mama met zelfgemaakte cupcakes en warme chocomelk met verse melk van de koeien!

Het was een fantastische voormiddag! Dank je wel!