Nieuwsbrief 31/01/2020

Droevig nieuws

Dit weekend nam juf Amber (peuterklas) afscheid van haar pluspapa.

Wij wensen haar en haar familie alle kracht toe bij het verwerken van dit grote verdriet. Onze gedachten zijn bij haar…

Afwezigheid juf Amber

Juf Amber zal een aantal dagen afwezig zijn. De peuterklas zal opgevangen worden door juf Liesbet en juf Naomi.

Personeelsvergadering

Maandag 03/02 gaat de personeelsvergadering van februari om 16 uur door voor alle leerkrachten.

Afwezigheid juf Marie-Jeanne

Dinsdagnamiddag is het secretariaat niet bemand. Gelieve via mail contact op te nemen voor vragen voor de adminstratief medewerker.

Toneel ‘Niet wiet, wel nel’

Woensdagvoormiddag genieten de leerlingen van 1L en 2L van een theatervoorstelling.

‘Niet wiet, wel nel’ is geïnspireerd op het gelijknamige boek dat Joke van Leeuwen schreef voor beginnende lezers vanaf zes jaar. Het boek is in 1993 bekroond met een Zilveren Griffel. In de voorstelling wordt eveneens gebruik gemaakt van de woorden die je leert als je net leert lezen. De voorstelling won in 2013 een Zilveren Krekel voor ‘meest indrukwekkende podiumprestatie’.

Zwemmen

Donderdagvoormiddag zwemmen alle groepen van de lagere school, behalve voor het 6de leerjaar.

Bezoek Rybra

Vrijdagnamiddag bezoeken de leerlingen van 2L het loonbedrijf Rybra.

Werkdag speelweide

Eind 2019 kregen we van de gemeente de vergunning om grondwerken uit te voeren op de speelweide.

Zaterdag 8 februari organiseren we een werkvoormiddag waarbij de klimmuur zal geïnstalleerd worden. Ook de valdempende ondergrond aan de klimmuur, het plaatsen van de draairekken en het uitzetten van het sportterrein staan op de planning.

Wie graag een handje komt helpen is van harte welkom!

We starten om 8 uur en ronden af rond de middag.

Lezing ‘Gezonde Voeding’

In samenwerking met de KVLV van Zeveneken gaat er dinsdag 11 februari een gratis voordracht over gezonde voeding door op onze school.

De uitnodiging en mogelijkheid tot inschrijven vinden jullie terug in de bijlage.